مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

فرآیندهای تولید ماکارونی
اكسترودر کردن ماکارونی
خشك كردن ماکارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

 

 

 

چکیده:

اسپاگتی از اختلاط آرد گندم و گلوتن و بتاکاروتن و آرد سویا چربی گرفته در 3 سطح 0%، 10% و 20 تحت اتخاذ 3 سطح دمای اکسترودر (35 و 50 درجه سانتی گراد و دمای پایین 55 درجه) تهیه شد و توسط 2 سیستم خشک کن دما بالا (ماکزیمم 90 درجه سانتی گراد برای 6 ساعت) و دما پایین (ماکزیمم 55 درجه برای 18 ساعت) خشک شد.

 

خصوصیات کیفی پخت ماکارونی شامل: وزن پس از پخت و میزان مواد جامد موجود در آب پخت و سفتی بافت پس از پخت و خصوصیات ظاهری قبل و بعد از پخت ارزیابی و اندازه گیری شد. در این تحقیق میزان پروتئین به عنوان یک متغیر مهم و ارزشمند در کیفیت و تغذیه مورد سنجش قرار گرفت. استپاگتی ها پس از تهیه توسط گروه های ارزیاب (پانلیست های آموزش دیده) مورد ارزیابی قرار گرفتند. در ارزیابی حسی ویژگی هایی مانند: چسبندگی، سفتی، قابلیت جویدن، رنگ و طعم ارزیابی شد. به منظور بررسی و بهبود خصوصیات کیفی اثر گزانتان گام در 2 سطح 2/0% و 4/0% مورد ارزیابی قرار گرفت و اثرات آن بر کیفیت پخت ماکارونی پس از اعمال دمای 35 درجه سانتی گراد برای دمای اکسترودر و 55 درجه سانتی گراد برای دمای خشک کردن ارزیابی شد و در نهایت توسط گروه پانلیست آموزش دیده ارزیابی شد. 

 

نتایج نشان داد افرایش میزان آرد سویا در فرمولاسیون باعث سفتی بافت شده و میزان وزن پس از پخت را کاهش می دهد ولی میزان مواد جامد موجود در آب پخت را افزایش داد. با افزایش میزان آرد سویا به 20 % میزان پروتئین از 11% به 7/16% افزایش یافت. با افزایش دمای خشک کردن میزان سفتی بافت پس از پخت افزایش ولی میزان وزن پس از پخت و لعاب  کاهش یافت. با افزایش دمای اکسترودر میزان لعاب و میزان سفتی افزایش داشت ولی میزان وزن پخت کاهش داشت. گزانتان گام باعث بهبود میزان لعاب و وزن پس از پخت شد ولی بر سفتی اثر معنی داری نداشت ولی با ایجاد احساس کاذب قابلیت پذیرش مصرف کننده را در سفتی و قابلیت جویدن افزایش داد.

 

پس از آنالیز آماری و بررسی آماری نتایج فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی مشخص شد  جهت بالابردن کیفیت پخت و ارزش تغذیه ای دمای اکسترودر 35 درجه سانتیگراد و دمای خشک کردن 55 درجه سانتی گراد و میزان آرد سویا 20% و گزانتان گام 4/0 % بهترین تیمار خواهد بود.

 

 

 

 

کلمات کلیدی:

اسپاگتی

میزان آرد سویا

دمای اکسترودر

دمای خشک کردن

گزانتان گام

خصوصیات کیفی

ماكارونی

 

 

 

 

فهرست:

چکیده………………………………………………………………………………………………………………1

فصل اول- مقدمه

1-1 هدف……………………………………………………………………………………………………………2

1-2 مقدمه و تاریخچه………………………………………………………………………………………..4

1-3 تاریخچه ماکارونی در ایران……………………………………………………………………………5

1-3-1 میزان مصرف ماکارونی………………………………………………………………………………….5

1-4 مروری بر مقالات پیشین…………………………………………………………………………………..6

 

فصل دوم

2-1 مواد اولیه برای تولید ماکارونی…………………………………………………………………………..13

2-1-1 ویژگی، ساختار و ترکیب دانه غله و گندم…………………………………………………………13

2-1-2 منشأ غلات………………………………………………………………………………………………..13

2-1-3 گندم………………………………………………………………………………………………………..14

2-1-4 گندم مخصوص محصولات خمیری………………………………………………………………..14

2-1-5 گندم مخصوص کیک و شیرینی…………………………………………………………………….14

2-1-6 گندم مخصوص نان…………………………………………………………………………………….14

2-1-7 گندم چند منظوره……………………………………………………………………………………….15

2-1-8 گندم مخصوص دام و طیور……………………………………………………………………………15

2-1-9 دروم……………………………………………………………………………………………………….15

2-1-10 ساختمان دانه گندم…………………………………………………………………………………………16

2-1-11 سمولینا و فارینا……………………………………………………………………………………….17

2-1-12 عوامل موثر در آرد مصرفی برای ماکارونی……………………………………………………..19

2-2 مواد افزودنی در تولید ماکارونی………………………………………………………………………..21

2-2-1 تخم مرغ………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2 سویا……………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2-1 کشت سویا…………………………………………………………………………………………..21

2-2-2-2 فرآورده های سویا……………………………………………………………………………………25

2-2-2-3 آرد سویا و تولید……………………………………………………………………………………….25

2-2-2-4 مراحل تهیه ارد سویا……………………………………………………………………………….26

2-2-2-5 کاربرد آرد سویا در صنایع غذایی……………………………………………………………….29

2-2-2-6 ارزش سلامتی بخش سویا………………………………………………………………………..32

 

فصل سوم

3-1 تکنولوژی تولید………………………………………………………………………………………………34

3-1-1 تولید مرحله ای…………………………………………………………………………………………….34

3-1-2 تولید مداوم……………………………………………………………………………………………….35

3-2 تولید خمیر…………………………………………………………………………………………………..38

3-3 عوامل موثر در اکسترودر……………………………………………………………………………………38

3-4 خشک کردن………………………………………………………………………………………………..39

3-4-1 تئوری خشک کردن…………………………………………………………………………………………40

 

فصل چهارم

4-1 مواد و روشها…………………………………………………………………………………………………45

4-2 روش تحقیق……………………………………………………………………………………………………..47

4-3 جامعه آماری و نمونه برداری………………………………………………………………………………47

4-4 مقدار نمونه ها………………………………………………………………………………………………47

4-5 محل اجرا تحقیق……………………………………………………………………………………………47

4-6 نحوه اجرای تحقیق…………………………………………………………………………………………..47

4-7 آزمایش ها……………………………………………………………………………………………………49

4-8 اندازه گیری سفتی بافت………………………………………………………………………………………….51

4-9 اندازه گیری رنگ محصول……………………………………………………………………………….51

4-10 اندازه گیری خاکستر………………………………………………………………………………………52

4-11 اندازه گیری میزان لعاب مواد جامد در آب پخت…………………………………………………53

4-12 اندازه گیری رطوبت……………………………………………………………………………………..54

4-13 PH……………………………………………………………………………………………………………..55

4-14 پروتئین……………………………………………………………………………………………………..55

4-15 آزمونهای حسی…………………………………………………………………………………………..58

4-16 آزمونهای آماری………………………………………………………………………………………….58

4-17 نتایج آنالیز مواد……………………………………………………………………………………………59

 

فصل پنجم

5-1 اثر فاکتورهای میزان آرد سویا- دمای خشک کردن- دمای اکسترودر بر وزن پخت…………..64

5-2  ”                      ”                      ”                     ”        بر میزان لعاب…………65

5-3 ”                       ”                      ”                      ”       سفتی ماکارونی………..67

5-4  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی a*………..68

5-5  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی L*……….68

5-6  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی B*……….69

5-7  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی a/b*…….69

5-8  ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان انرژی E ….69        5-9 

         ”      بر میزان PH………….69

5-10 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان رطوبت……..69

5-11 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان پروتئین……..69

5-12 مدلسازی………………………………………………………………………………………………….70

5-13 نتایج آزمون حسی…………………………………………………………………………………………..73

5-14 بررسی اثر افزودن گزانتان گام به خصوصیات کیفی ماکارونی……………………………………76

5-15 نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………….78

 

فصل ششم

پیوست……………………………………………………………………………………………………………………..79

 

فصل هفتم

منابع…………………………………………………………………………………………………………………..100

 

 

 

  • پاورپوينت سنجش از دور در کشاورزی

    پاورپوينت سنجش از دور در کشاورزی دانلود پاورپوينت سنجش از دور در کشاورزی دانلود پاورپوينت سنجش از دور در کشاورزی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوينت سنجش از دور در کشاورزی جهت رشته جغرافیا در قالب 16 اسلايد و با…

  • مطالعه مقایسه ای موتورها و ابرموتورهای کاوش منتخب به منظور سنجش مانعیت،جامعیت و همپوشانی

    مطالعه مقایسه ای موتورها و ابرموتورهای کاوش منتخب به منظور سنجش مانعیت،جامعیت و همپوشانی موتورهای کاوش ابر موتورهای کاوش بازیابی اطلاعات کشاورزی مقایسه موتورهای کاوش و ابرموتورهای کاوش بازیابی اطلاعات کشاورزی با موتورهای کاوش بازیابی اطلاعات کشاورزی با ابرموتورهای کاوش…

  • انتخاب یک سیستم مناسب ارزیابی عملکرد مدیریت منابع سازمانی در دانشگاه

    انتخاب یک سیستم مناسب ارزیابی عملکرد مدیریت منابع سازمانی در دانشگاه ارزیابی عملکرد کارکنان پایان نامه ارزیابی عملکرد پایان نامه ارزیابی عملکرد کارکنان شاخص های ارزیابی عملکرد کارکنان شاخص های کلیدی ارزیابی عملکرد مدل های نوین ارزیابی عملکرد کارکنان پایان…

  • دانلود پاورپوينت هنر اسلامي

    دانلود پاورپوينت هنر اسلامي پاورپوینت هنر اسلامی پاورپوینت نقش هنر اسلامی در جهان دانلود پاورپوینت هنر اسلامی دانلود پاورپوینت در مورد هنر اسلامی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوينت هنر اسلامي جهت رشته ي فقه و الاهيات در قالب 27…

  • پاورپوینت اصول قانونی در ریسک و بیمه

    پاورپوینت اصول قانونی در ریسک و بیمه دانلود پاورپوینت اصول قانونی در ریسک و بیمه اصل جبران غرامت یک بیمه نامه به ارزش توافق شده بیمه عمر اصل نفع بیمه ای شرایط یک قرارداد بیمه ویژگی های قانونی متمایز در…

  • پیشینه تحقیق و مبانی نظری درباره مهارت های اجتماعی 72 صفحه

    پیشینه تحقیق و مبانی نظری درباره مهارت های اجتماعی 72 صفحه فصل دوم پایان نامه مهارت های اجتماعی مبانی نظری مهارت های اجتماعی پیشینه تحقیق مهارت های اجتماعی پیشینه داخلی مهارت های اجتماعی پیشینه خارجی مهارت های اجتماعی پیشینه پژوهش…

  • پایان نامه کارشناسی ارشد رشته حقوق با عنوان مبانی حقوق و قانون اساسی

    پایان نامه کارشناسی ارشد رشته حقوق با عنوان مبانی حقوق و قانون اساسی رهبری قانون اساسی مبانی حقوقی اختیارات رهبری رابطه حقوق و مذهب دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته حقوق با عنوان مبانی حقوق و قانون اساسی خرید مقالات،پایان…

  • پاورپوینت سدهای زیرزمینی

    پاورپوینت سدهای زیرزمینی پاورپوینت سدهای زیرزمینی دانلود پاورپوینت سدهای زیرزمینی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت سدهای زیرزمینی جهت رشته ی عمران قالب 9  اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش    …

  • پاورپوینت پانل های دیواری غیر باربر سبک مجوف اکوتک

    پاورپوینت پانل های دیواری غیر باربر سبک مجوف اکوتک پاورپوینت پانل های دیواری پاورپوینت پانل های دیواری غیر باربر سبک پاورپوینت پانل های دیواری غیر باربر پاورپوینت درمورد پانل های دیواری رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت پانل های دیواری…

  • پاورپوینت ارگونومی در رستوران

    پاورپوینت ارگونومی در رستوران پاورپوینت ارگونومی پاورپوینت ارگونومی رستوران پاورپوینت رستوران پاورپوینت درمورد ارگونومی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت ارگونومی در رستوران جهت رشته معماری در قالب 32 اسلاید و با فرمت بصورت کامل و جامع و با قابلیت…

  • دانلود پاورپوینت مقام مادر

    دانلود پاورپوینت مقام مادر رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مقام مادر جهت رشته علوم اجتماعی در 18 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       از نخستین روز خلقت بشر، تا…

  • پرسشنامه فرآیند بودجه ریزی در دانشگاه ها

    پرسشنامه فرآیند بودجه ریزی در دانشگاه ها پرسشنامه بودجه ریزی در دانشگاه ها پرسشنامه فرآیند بودجه ریزی در دانشگاه دانلود پرسشنامه فرآیند بودجه ریزی در دانشگاه رفتن به سایت اصلی دانلود پرسشنامه پایان نامه رشته مدیریت پرسشنامه فرآیند بودجه ریزی در دانشگاه ها  …

  • پاورپوینت روش اثباتی در حسابداری

    پاورپوینت روش اثباتی در حسابداری پاورپوینت روش اثباتی در حسابداری روش اثباتی در حسابداری روش اثباتی از حسابداری تحقیق روش اثباتی در حسابداری الگوی مبتنی بر تئوری تشکیل سندیکا الگوی مبتنی بر ارزیابی اطلاعات برای تصمیم گیرنده الگوی مبتنی بر…

  • پاورپوینت عوامل موثر در تدریس موفق

    پاورپوینت عوامل موثر در تدریس موفق رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت عوامل موثر در تدریس موفق جهت رشته ی روان شناسی در قالب 30 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش  …

  • پرسشنامه سنجش مولفه های هوش اخلاقی کارکنان لنیک و کیل با روایی و پایایی

    پرسشنامه سنجش مولفه های هوش اخلاقی کارکنان لنیک و کیل با روایی و پایایی کلمات کلیدی : پرسشنامه هوش اخلاقی پرسشنامه هوش اخلاقی mci پرسشنامه استاندارد هوش اخلاقی نمره گذاری پرسشنامه هوش اخلاقی پرسشنامه هوش اخلاقی لنیک و کیل pdf…

  • بررسی مدل های نظری مقابله با استرس

    بررسی مدل های نظری مقابله با استرس مقابله با استرس مدلهای مقابله با استرس مدلهای نظری مقابله با استرس تحقیق در مورد مقابله با استرس تحقیق در مورد مدلهای مقابله با استرس روشهای مقابله با استرس روشهای مقابله با استرس روشهای مقابله با…

  • پاورپوینت مبانی کامپیوتر و برنامه سازی

    پاورپوینت مبانی کامپیوتر و برنامه سازی پاورپوینت مبانی کامپیوتر و برنامه سازی دانلود پاورپوینت مبانی کامپیوتر و برنامه سازی پاورپوینت مبانی کامپیوتر و برنامه سازی و انواع آن پاورپوینت مبانی کامپیوتر برنامه سازی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مبانی…

  • طرح جورج پولیا جهت حل مسئله و راهبردهای روشهای تدریس

    طرح جورج پولیا جهت حل مسئله و راهبردهای روشهای تدریس نظریه های حل مسئله تحقیق درباره حل مسئله طرح دروس به روش حل مسئله طرح درس ریاضی به روش حل مسئله طرح  حل مسئله به روش جورج پولیا  مراحل اجراي…

  • مبانی نظری بررسی و تحلیل اسکان غیررسمی در منطقه 19 شهر تهران با رویکرد توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی

    مبانی نظری بررسی و تحلیل اسکان غیررسمی در منطقه 19 شهر تهران با رویکرد توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی کلمات کلیدی : سکونتگاه های غیررسمی مبانی نظری اسکان غیر رسمی مبانی نظری سکونتگاه های غیررسمی ویژگی های سکونتگاه های غیررسمی مبانی…

  • پاورپوینت مراقبت های پرستاری در زخم های فشاری

    پاورپوینت مراقبت های پرستاری در زخم های فشاری رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مراقبت های پرستاری در زخم های فشاری جهت رشته ی پزشکی در قالب 12 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق گروه درمانی مبتنی بر مراحل تغییر

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق گروه درمانی مبتنی بر مراحل تغییر فصل دوم پایان نامه گروه درمانی مبتنی بر مراحل تغییر مبانی نظری گروه درمانی مبتنی بر مراحل تغییر پیشینه تحقیق گروه درمانی مبتنی بر مراحل تغییر پیشینه پژوهش گروه…

  • پاورپوینت آشنایی با نظریه کوانتم و ساختار اتمی

    پاورپوینت آشنایی با نظریه کوانتم و ساختار اتمی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با نظریه کوانتم و ساختار اتمی جهت رشته شیمی در قالب 20 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت…

  • پاورپوينت بحرانها در جهان معاصر و راه حل اسلامي

    پاورپوينت بحرانها در جهان معاصر و راه حل اسلامي پاورپوينت بحرانها در جهان معاصر و راه حل اسلامي پاورپوينت بحران های جهان معاصر پاورپوينت راه حل های اسلام در مورد بحران های جهان معاصر دانلود پاورپوينت بحرانها در جهان معاصر…

  • عوامل توسعه شهرنشینی و آپارتمان نشینی بر اساس نظریات كلاسیك و مدرن در زمینه تكامل شهرها از نظر دو بعد درونزوا و برونزا

    عوامل توسعه شهرنشینی و آپارتمان نشینی بر اساس نظریات كلاسیك و مدرن در زمینه تكامل شهرها از نظر دو بعد درونزوا و برونزا دانلود پایان نامه کارشناسی رشته معماری عوامل توسعه شهرنشینی و آپارتمان نشینی شهر شهر نشینی آپارتمان نشینی…

  • پاورپوینت بررسی تطبیقی مفاهیم حسابداری واحدهای انتفاعی و دولتی به همراه فایل ورد

    پاورپوینت بررسی تطبیقی مفاهیم حسابداری واحدهای انتفاعی و دولتی به همراه فایل ورد رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت بررسی تطبیقی مفاهیم حسابداری واحدهای انتفاعی و دولتی  24 اسلاید به همراه فایل Word  جهت رشته حسابداری در قالب 24 اسلاید…

  • دانلود جلسه سوم پاورپوینت شیوه ارائه مطالب علمی و فنی باعنوان ارائه سخنرانی

    دانلود جلسه سوم پاورپوینت شیوه ارائه مطالب علمی و فنی باعنوان ارائه سخنرانی پاورپوینت درس شیوه ارائه مطالب علمی و فنی شیوه ارائه مطالب علمی و فنی ppt جلسه سوم پاورپوینت شیوه ارائه مطالب علمی و فنی پاورپوینت ارائه سخنرانی…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق حضور ذهن

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق حضور ذهن مبانی نظری حضور ذهن ادبیات نظری حضور ذهن چارچوب نظری حضور ذهن فصل دوم پایان نامه حضور ذهن دانلود مبانی نظری حضور ذهن پیشینه حضور ذهن پیشینه تحقیق حضور ذهن پیشینه داخلی حضور…

  • بررسی علل عدم شركت دانش آموزان در فعالیت های ورزشی فوق برنامه

    بررسی علل عدم شركت دانش آموزان در فعالیت های ورزشی فوق برنامه فوق برنامه اوقات فراغت فعالیت های ورزشی فعالیتهای ورزشی فوق برنامه فعالیتهای ورزشی خارج از مدرسه علل شركت دانش آموزان در فعالیتهای ورزشی خارج از مدرسه علل عدم…

  • پاورپوینت درمان شناختي اختلالات اعتيادي

    پاورپوینت درمان شناختي اختلالات اعتيادي پاورپوینت درمان شناختي اختلالات اعتيادي تحقیق درمان شناختي اختلالات اعتيادي مقاله درمان شناختي اختلالات اعتيادي بررسی درمان شناختي اختلالات اعتيادي تحلیل درمان شناختي اختلالات اعتيادي پاورپوینت اختلالات اعتيادي اختلالات اعتيادي شناخت درماني چيست افكار خوآيند…

  • پاورپوینت بررسی و شناخت بيماران دچار اختلالات سيستم اسكلتی عضلانی

    پاورپوینت بررسی و شناخت بيماران دچار اختلالات سيستم اسكلتی عضلانی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت بررسی و شناخت بيماران دچار اختلالات سيستم اسكلتی عضلانی جهت رشته ی پزشکی در قالب 44 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل…

  • پاورپوینت نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان

    پاورپوینت نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان جهت رشته ی پزشکی در قالب 33 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش…

  • جواب به سوال مهر رییس جمهور در باره فرصت های بعد از توافق هسته ای

    جواب به سوال مهر رییس جمهور در باره فرصت های بعد از توافق هسته ای جواب به سوال مهر رییس جمهور جواب به سوال مهر جواب به سوال مهر حسن روحانی جواب به سوال رییس جمهور جواب به سوال پرسش…

  • دانلود پاورپوینت تغذیه و تغذیه ورزشی

    دانلود پاورپوینت تغذیه و تغذیه ورزشی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت تغذیه و تغذیه ورزشی جهت رشته تربیت بدنی در 32 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       تغذیه ورزشی…

  • پاورپوینت موضوع رفتار سازمانی ( فصل اول کتاب مدیریت رفتار سازمانی تألیف دکتر زهرا برومند)

    پاورپوینت موضوع رفتار سازمانی ( فصل اول کتاب مدیریت رفتار سازمانی تألیف دکتر زهرا برومند) کلمات کلیدی : پاورپوینت فصل اول کتاب مدیریت رفتار سازمانی دکتر زهرا برومند با عنوان موضوع رفتار سازمانی فصل اول کتاب مدیریت رفتار سازمانی دکتر…

  • استقرار سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای

    استقرار سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای ایمنی و بهداشت بهداشت حرفه ای سیستم مدیریت ایمنی بهره وری واحد های صنعتی استقرار سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای سیستم همکاری در فروش فایل همکاری در فروش فایل فروش…