مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

فرآیندهای تولید ماکارونی
اكسترودر کردن ماکارونی
خشك كردن ماکارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

 

 

 

چکیده:

اسپاگتی از اختلاط آرد گندم و گلوتن و بتاکاروتن و آرد سویا چربی گرفته در 3 سطح 0%، 10% و 20 تحت اتخاذ 3 سطح دمای اکسترودر (35 و 50 درجه سانتی گراد و دمای پایین 55 درجه) تهیه شد و توسط 2 سیستم خشک کن دما بالا (ماکزیمم 90 درجه سانتی گراد برای 6 ساعت) و دما پایین (ماکزیمم 55 درجه برای 18 ساعت) خشک شد.

 

خصوصیات کیفی پخت ماکارونی شامل: وزن پس از پخت و میزان مواد جامد موجود در آب پخت و سفتی بافت پس از پخت و خصوصیات ظاهری قبل و بعد از پخت ارزیابی و اندازه گیری شد. در این تحقیق میزان پروتئین به عنوان یک متغیر مهم و ارزشمند در کیفیت و تغذیه مورد سنجش قرار گرفت. استپاگتی ها پس از تهیه توسط گروه های ارزیاب (پانلیست های آموزش دیده) مورد ارزیابی قرار گرفتند. در ارزیابی حسی ویژگی هایی مانند: چسبندگی، سفتی، قابلیت جویدن، رنگ و طعم ارزیابی شد. به منظور بررسی و بهبود خصوصیات کیفی اثر گزانتان گام در 2 سطح 2/0% و 4/0% مورد ارزیابی قرار گرفت و اثرات آن بر کیفیت پخت ماکارونی پس از اعمال دمای 35 درجه سانتی گراد برای دمای اکسترودر و 55 درجه سانتی گراد برای دمای خشک کردن ارزیابی شد و در نهایت توسط گروه پانلیست آموزش دیده ارزیابی شد. 

 

نتایج نشان داد افرایش میزان آرد سویا در فرمولاسیون باعث سفتی بافت شده و میزان وزن پس از پخت را کاهش می دهد ولی میزان مواد جامد موجود در آب پخت را افزایش داد. با افزایش میزان آرد سویا به 20 % میزان پروتئین از 11% به 7/16% افزایش یافت. با افزایش دمای خشک کردن میزان سفتی بافت پس از پخت افزایش ولی میزان وزن پس از پخت و لعاب  کاهش یافت. با افزایش دمای اکسترودر میزان لعاب و میزان سفتی افزایش داشت ولی میزان وزن پخت کاهش داشت. گزانتان گام باعث بهبود میزان لعاب و وزن پس از پخت شد ولی بر سفتی اثر معنی داری نداشت ولی با ایجاد احساس کاذب قابلیت پذیرش مصرف کننده را در سفتی و قابلیت جویدن افزایش داد.

 

پس از آنالیز آماری و بررسی آماری نتایج فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی مشخص شد  جهت بالابردن کیفیت پخت و ارزش تغذیه ای دمای اکسترودر 35 درجه سانتیگراد و دمای خشک کردن 55 درجه سانتی گراد و میزان آرد سویا 20% و گزانتان گام 4/0 % بهترین تیمار خواهد بود.

 

 

 

 

کلمات کلیدی:

اسپاگتی

میزان آرد سویا

دمای اکسترودر

دمای خشک کردن

گزانتان گام

خصوصیات کیفی

ماكارونی

 

 

 

 

فهرست:

چکیده………………………………………………………………………………………………………………1

فصل اول- مقدمه

1-1 هدف……………………………………………………………………………………………………………2

1-2 مقدمه و تاریخچه………………………………………………………………………………………..4

1-3 تاریخچه ماکارونی در ایران……………………………………………………………………………5

1-3-1 میزان مصرف ماکارونی………………………………………………………………………………….5

1-4 مروری بر مقالات پیشین…………………………………………………………………………………..6

 

فصل دوم

2-1 مواد اولیه برای تولید ماکارونی…………………………………………………………………………..13

2-1-1 ویژگی، ساختار و ترکیب دانه غله و گندم…………………………………………………………13

2-1-2 منشأ غلات………………………………………………………………………………………………..13

2-1-3 گندم………………………………………………………………………………………………………..14

2-1-4 گندم مخصوص محصولات خمیری………………………………………………………………..14

2-1-5 گندم مخصوص کیک و شیرینی…………………………………………………………………….14

2-1-6 گندم مخصوص نان…………………………………………………………………………………….14

2-1-7 گندم چند منظوره……………………………………………………………………………………….15

2-1-8 گندم مخصوص دام و طیور……………………………………………………………………………15

2-1-9 دروم……………………………………………………………………………………………………….15

2-1-10 ساختمان دانه گندم…………………………………………………………………………………………16

2-1-11 سمولینا و فارینا……………………………………………………………………………………….17

2-1-12 عوامل موثر در آرد مصرفی برای ماکارونی……………………………………………………..19

2-2 مواد افزودنی در تولید ماکارونی………………………………………………………………………..21

2-2-1 تخم مرغ………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2 سویا……………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2-1 کشت سویا…………………………………………………………………………………………..21

2-2-2-2 فرآورده های سویا……………………………………………………………………………………25

2-2-2-3 آرد سویا و تولید……………………………………………………………………………………….25

2-2-2-4 مراحل تهیه ارد سویا……………………………………………………………………………….26

2-2-2-5 کاربرد آرد سویا در صنایع غذایی……………………………………………………………….29

2-2-2-6 ارزش سلامتی بخش سویا………………………………………………………………………..32

 

فصل سوم

3-1 تکنولوژی تولید………………………………………………………………………………………………34

3-1-1 تولید مرحله ای…………………………………………………………………………………………….34

3-1-2 تولید مداوم……………………………………………………………………………………………….35

3-2 تولید خمیر…………………………………………………………………………………………………..38

3-3 عوامل موثر در اکسترودر……………………………………………………………………………………38

3-4 خشک کردن………………………………………………………………………………………………..39

3-4-1 تئوری خشک کردن…………………………………………………………………………………………40

 

فصل چهارم

4-1 مواد و روشها…………………………………………………………………………………………………45

4-2 روش تحقیق……………………………………………………………………………………………………..47

4-3 جامعه آماری و نمونه برداری………………………………………………………………………………47

4-4 مقدار نمونه ها………………………………………………………………………………………………47

4-5 محل اجرا تحقیق……………………………………………………………………………………………47

4-6 نحوه اجرای تحقیق…………………………………………………………………………………………..47

4-7 آزمایش ها……………………………………………………………………………………………………49

4-8 اندازه گیری سفتی بافت………………………………………………………………………………………….51

4-9 اندازه گیری رنگ محصول……………………………………………………………………………….51

4-10 اندازه گیری خاکستر………………………………………………………………………………………52

4-11 اندازه گیری میزان لعاب مواد جامد در آب پخت…………………………………………………53

4-12 اندازه گیری رطوبت……………………………………………………………………………………..54

4-13 PH……………………………………………………………………………………………………………..55

4-14 پروتئین……………………………………………………………………………………………………..55

4-15 آزمونهای حسی…………………………………………………………………………………………..58

4-16 آزمونهای آماری………………………………………………………………………………………….58

4-17 نتایج آنالیز مواد……………………………………………………………………………………………59

 

فصل پنجم

5-1 اثر فاکتورهای میزان آرد سویا- دمای خشک کردن- دمای اکسترودر بر وزن پخت…………..64

5-2  ”                      ”                      ”                     ”        بر میزان لعاب…………65

5-3 ”                       ”                      ”                      ”       سفتی ماکارونی………..67

5-4  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی a*………..68

5-5  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی L*……….68

5-6  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی B*……….69

5-7  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی a/b*…….69

5-8  ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان انرژی E ….69        5-9 

         ”      بر میزان PH………….69

5-10 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان رطوبت……..69

5-11 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان پروتئین……..69

5-12 مدلسازی………………………………………………………………………………………………….70

5-13 نتایج آزمون حسی…………………………………………………………………………………………..73

5-14 بررسی اثر افزودن گزانتان گام به خصوصیات کیفی ماکارونی……………………………………76

5-15 نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………….78

 

فصل ششم

پیوست……………………………………………………………………………………………………………………..79

 

فصل هفتم

منابع…………………………………………………………………………………………………………………..100

 

 

 

  • پاورپوینت کتاب سيستمهاي اطلاعات مديريت (مدلسازي اطلاعات) تألیف دکتر علی رضائیان

    پاورپوینت کتاب سيستمهاي اطلاعات مديريت (مدلسازي اطلاعات) تألیف دکتر علی رضائیان پاورپوینت کتاب سيستمهاي اطلاعات مديريت (مدلسازي اطلاعات) تألیف دکتر علی رضائیان پاورپوینت کتاب سيستمهاي اطلاعات مديريت دکتر رضائیان نگاه كلي بر سيستم‌هاي اطلاعاتي سلول گرايي، زير بناي تحولات در…

  • دانلود پاورپوینت استانداردهای ورزشگاه

    دانلود پاورپوینت استانداردهای ورزشگاه پاورپوینت ورزشگاه پاورپوینت استانداردهای ورزشگاه پاورپوینت استانداردهای ورزشگاه چیست؟ پاورپوینت استاندارد ورزشگاه رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت استاندارد های ورزشگاه در قالب 25 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش…

  • ادبیات نظری و پیشینه تجربی افسردگی

    ادبیات نظری و پیشینه تجربی افسردگی کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه افسردگی مبانی نظری افسردگی پیشینه تحقیق افسردگی پیشینه داخلی افسردگی پیشینه خارجی افسردگی پیشینه پژوهش افسردگی پیشینه نظری افسردگی ادبیات نظری افسردگی چارچوب نظری افسردگی ​​​​​​​پیشینه تحقیق…

  • رابطه اخلاق و عرفان

    رابطه اخلاق و عرفان چیستی عرفان و اخلاق و اقسام آن از دیدگاه استاد شهید مطهری‏ اشتراك و افتراق عرفان و فلسفه‏ اشتراك‏ها و افتراق‏های عرفان عملی و اخلاق‏ نسبت عرفان با اخلاق در اسلام‏ دانلود مقاله رابطه اخلاق و…

  • پایان نامه کارشناسی ارشد رشته حقوق با عنوان مطبوعات و مسوولیت کیفری در مطبوعات

    پایان نامه کارشناسی ارشد رشته حقوق با عنوان مطبوعات و مسوولیت کیفری در مطبوعات مطبوعات مطبوعات در ایران جرایم مطبوعاتی مسوولیت کیفری در مطبوعات نحوه دادرسی در دادگاههای مطبوعاتی دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته حقوق مطبوعات و مسوولیت کیفری…

  • تاریخچه تصفیه خانه های آب تهران،فرآیند تصفیه آب و شرح مراحل و تاسیسات تصفیه آب

    تاریخچه تصفیه خانه های آب تهران،فرآیند تصفیه آب و شرح مراحل و تاسیسات تصفیه آب تصفیه آب تصفیه خانه آب آشامیدنی فرآیند تصفیه آب تاریخچه تصفیه خانه های آب تهران تاریخچه تصفیه خانه های آب تهران،فرآیند تصفیه آب و شرح…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق مالیه رفتاری 45 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق مالیه رفتاری 45 صفحه کلمات کلیدی : مبانی نظری مالیه رفتاری پیشینه تحقیق مالیه رفتاری پیشینه پژوهش مالیه رفتاری ادبیات نظری تحقیق مالیه رفتاری دانلود مبانی نظری مالیه رفتاری دانلود پیشینه تحقیق مالیه رفتاری مبانی…

  • رابطه سبک های تصمیم گیری با هوش فرهنگی در کارکنان اداره بیمه

    رابطه سبک های تصمیم گیری با هوش فرهنگی در کارکنان اداره بیمه سبک های تصمیم گیری هوش فرهنگی بیمه سلامت استان کردستان رابطه سبک های تصمیم گیری با هوش فرهنگی در کارکنان اداره بیمه سلامت بررسی رابطه سبک های تصمیم…

  • پاورپوینت فصل نهم کتاب تئوری حسابداری مالی اسکات ترجمه پارسائیان با موضوع تجزیه و تحلیل تعارض

    پاورپوینت فصل نهم کتاب تئوری حسابداری مالی اسکات ترجمه پارسائیان با موضوع تجزیه و تحلیل تعارض کلمات کلیدی : پاورپوینت فصل نهم کتاب تئوری حسابداری مالیتألیف ویلیام اسکات ترجمه دکتر علی پارسائیان پاورپوینت تجزیه و تحلیل تعارض پاورپوینت فصل نهم…

  • ابعاد استفاده از خلاقیت کارکنان در جهت جذب منابع مالی

    ابعاد استفاده از خلاقیت کارکنان در جهت جذب منابع مالی خلاقیت مشتری مداری جذب منابع مالی خدمت به مشتری ابعاد استفاده از خلاقیت کارکنان بررسی ابعاد استفاده از خلاقیت کارکنان در جهت جذب منابع مالی و ارائه خدمات به مشتریان…

  • کتاب روش تحقیق با رویکردی بر پایان نامه نویسی دکتر غلامرضا خاکی

    کتاب روش تحقیق با رویکردی بر پایان نامه نویسی دکتر غلامرضا خاکی روش تحقیق با رویکردی بر پایان نامه نویسی دکتر غلامرضا خاکی رفتن به سايت اصلي کتاب روش تحقیق با رویکردی بر پایان نامه نویسی دکتر غلامرضا خاکی به…

  • پاورپوینت کتاب روش تحقیق در علوم انسانی اثر دکتر محمد رضا حافظ نیا

    پاورپوینت کتاب روش تحقیق در علوم انسانی اثر دکتر محمد رضا حافظ نیا پاورپوینت روش تحقیق کیفی پاورپوینت روش تحقیق در مدیریت پاورپوینت روش تحقیق در علوم رفتاری پاورپوینت روش تحقیق مدیریت پاورپوینت کتاب روش تحقیق در علوم انسانی رفتن…

  • پرسشنامه بررسی تاثیر بازاریابی داخلی بر بازارگرایی و عملکرد سازمانی بانک‌های تجاری

    پرسشنامه بررسی تاثیر بازاریابی داخلی بر بازارگرایی و عملکرد سازمانی بانک‌های تجاری پرسشنامه بازاریابی داخلی پرسشنامه تاثیر بازاریابی داخلی بر بازارگرایی پرسشنامه بررسی تاثیر بازاریابی داخلی بر عملکرد سازمانی بانک‌های تجاری پرسشنامه عملکرد سازمانی بانک‌های تجاری رفتن به سایت اصلی…

  • مبانی نظری ارزیابی ارتباط اخلاق ترافیک شهروندی و تخلفات رانندگی

    مبانی نظری ارزیابی ارتباط اخلاق ترافیک شهروندی و تخلفات رانندگی اخلاق شهروندی اخلاق ترافیک شهروندی مبانی نظری میزان تخلفات رانندگی مبانی نظری اخلاق شهروندی مبانی نظری اخلاق ترافیک شهروندی اخلاق ترافیك شهروندان اخلاق ترافیك شهروندی در بین رانندگان شهری عوامل…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق داده کاوی در صنعت بانکداری 64 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق داده کاوی در صنعت بانکداری 64 صفحه مبانی نظری داده کاوی پیشینه تحقیق داده کاوی مبانی نظری صنعت بانکداری پیشینه تحقیق صنعت بانکداری مبانی نظری داده کاوی در صنعت بانکداری پیشینه تحقیق در مورد داده…

  • نظریه کارکرد گرایی ثرندایک مربوط به درس نظریه های یادگیری

    نظریه کارکرد گرایی ثرندایک مربوط به درس نظریه های یادگیری کلمات کلیدی : نظریه کارکرد گرایی ثرندایک مربوط به درس نظریه های یادگیری رفتن به سایت اصلی نظریه کارکرد گرایی ثرندایک مربوط به درس نظریه های یادگیری به تعداد 18…

  • دانلود پاورپوینت وضعیت طرح های پژوهشی

    دانلود پاورپوینت وضعیت طرح های پژوهشی پاورپوینت وضعیت طرح های پژوهشی پاورپوینت طرح های پژوهشی کتابخانه ها پاورپوینت طرح های پژوهشی آموزش و پرورش پاورپوینت طرح های پژوهشی علوم انسانی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت وضعیت طرح های پژوهشی…

  • دانلودپروژه کارآموزی دستور العمل بهره برداري و تعميرات بخش های مختلف كارون3

    دانلودپروژه کارآموزی دستور العمل بهره برداري و تعميرات بخش های مختلف كارون3 کلمات کلیدی : دانلودپروژه کارآموزی دستور العمل بهره برداري و تعميرات بخش های مختلف كارون3 رفتن به سایت اصلی نام فایل : پروژه کارآموزی دستور العمل بهره برداري…

  • دانلود تحقیق درباره دلبستگی و مراحل آن word

    دانلود تحقیق درباره دلبستگی و مراحل آن word رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی دلبستگی و مراحل آن با فرمت docx در قالب 27 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد    …

  • پاورپوینت مدیریت راهبردی (استراتژیک)

    پاورپوینت مدیریت راهبردی (استراتژیک) پاورپوینت مدیریت راهبردی (استراتژیک) مدیریت راهبردی (استراتژیک) استراتژی مدیریت استراتژیك چیست مزایای مدیریت استراتژیك تعریف مدیریت استراتژیك سطوحمدیریت استراتژیك الگوی جامع مدیریت استراتژیک فرآیندمدیریت استراتژیك تدوین استراتژی چشم انداز رفتن به سایت اصلی دانلود پاورپوینت با…

  • دانلود پاورپوینت سنسورهای اندازه گیری فشار

    دانلود پاورپوینت سنسورهای اندازه گیری فشار رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت سنسورهای اندازه گیری فشار جهت رشته مکانیک در 26 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       سنسور فشار عموما…

  • پیشینه پژوهش و چارچوب نظری مدیریت زنجیره تامین

    پیشینه پژوهش و چارچوب نظری مدیریت زنجیره تامین کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه مدیریت زنجیره تامین مبانی نظری مدیریت زنجیره تامین پیشینه تحقیق مدیریت زنجیره تامین پیشینه داخلی مدیریت زنجیره تامین پیشینه خارجی مدیریت زنجیره تامین پیشینه پژوهش…

  • پاورپوینت آموزشی ارتفاع و مساحت مثلث ریاضی ششم ابتدایی

    پاورپوینت آموزشی ارتفاع و مساحت مثلث ریاضی ششم ابتدایی رفتن به سايت اصلي دانلودپاورپوینت آموزشی ارتفاع و مساحت مثلث ریاضی ششم ابتدایی در قالب 8 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش    …

  • اصول مدیریت و پرورش گاو شیری

    اصول مدیریت و پرورش گاو شیری دانلود پایان نامه گاو شیری پرورش گاو شیری دانلود پایان نامه اصول مدیریتی گاو شیری دانلود پایان نامه رشته کشاورزی اصول مدیریت و پرورش گاو شیری دانلود پایان نامه طرح گاوداری شیری نحوه پروار…

  • دانلود پاورپوینت موتورهای جستجوگر اینترنت

    دانلود پاورپوینت موتورهای جستجوگر اینترنت پاورپوینت موتورهای جستجوگر دانلود پاورپوینت موتورهای جستجو پاورپوینت درباره موتورهای جستجو دانلود پاورپوینت درباره موتورهای جستجو رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت موتورهای جستجوگر اینترنت جهت رشته مهندسی کامپیوتر در قالب 20 اسلاید و با…

  • مبانی نظری ارائه سیستمی بهبود یافته برای ارزیابی عملکرد شهرک های صنعتی با مدل BSC

    مبانی نظری ارائه سیستمی بهبود یافته برای ارزیابی عملکرد شهرک های صنعتی با مدل BSC ارزیابی عملکرد با کارت امتیازی متوازن ارزیابی عملکرد کارکنان با کارت امتیازی متوازن ارزيابي عملكرد سازمان با روش كارت امتيازي متوازن (bsc) ارزیابی عملکرد شرکت شهرک…

  • بررسی مهارت های اساتید در چرخه یاددهی یادگیری

    بررسی مهارت های اساتید در چرخه یاددهی یادگیری الگوی تدریس فرایند یاددهی یادگیری رویكردهای یاد دهی یادگیری مهارت های اساتید در چرخه یاددهی یادگیری مهارت اعضای هیات علمی در چرخه یادگیری پایان نامه یاددهی یادگیری رفتن به سایت اصلی دانلود…

  • نتایج نظرسنجی ارزیابی پیاده سازی موفق ERP در سازمان های دولتی

    نتایج نظرسنجی ارزیابی پیاده سازی موفق ERP در سازمان های دولتی نتایج نظرسنجی عوامل حیاتی موفقیت پیاده سازی ERP نتایج نظرسنجی عوامل کلیدی موفقیت پیاده سازی ERP نتایج نظرسنجی پیاده سازی موفق سیستم ERP نتایج نظرسنجی ارزیابی آمادگی سازمان برای…

  • پاورپوینت کامل بازرگانی بین الملل تالیف دکتر محمد حقیقی

    پاورپوینت کامل بازرگانی بین الملل تالیف دکتر محمد حقیقی پاورپوینت بازرگانی بین الملل تالیف دکتر محمد حقیقی رفتن به سايت اصلي پاورپوینت کامل بازرگانی بین الملل تالیف دکتر محمد حقیقی به تعداد 278 اسلاید قابل ویرایش مناسب اساتید و دانشجویان…

  • بررسی مطابقت نسبت استراتژی های محافظت و مراقبت نیروی انسانی با عملکرد کارکنان بیمارستان

    بررسی مطابقت نسبت استراتژی های محافظت و مراقبت نیروی انسانی با عملکرد کارکنان بیمارستان خدمات رفاهی بیمه و بازنشستگی تندرستی و عملکرد عملکرد کارکنان مدیریت منابع انسانی استراتژی های حفظ و نگهداری نیروی انسانی اهمیت حفظ و نگهداری کارکنان دانلود…

  • دانلود تحقیق ماهیت خود کنترلی و مراحل آن با فرمت ورد

    دانلود تحقیق ماهیت خود کنترلی و مراحل آن با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی خود کنترلی و مراحل آن با فرمت docx در قالب 28 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت…

  • پاورپوینت متدولوژی ساخت سیستم هاي اطلاعاتی فصل نه

    پاورپوینت متدولوژی ساخت سیستم هاي اطلاعاتی فصل نه پاورپوینت ساخت سیستم هاي اطلاعاتی فصل نه دانلود پاورپوینت ساخت سیستم هاي اطلاعاتی فصل نه پاورپوینت درباره ساخت سیستم هاي اطلاعاتی فصل نه رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت متدولوژی ساخت سیستم…

  • هیدروکسی آپاتیت و بررسی راههای تولید آن

    هیدروکسی آپاتیت و بررسی راههای تولید آن هیدروکسی آپاتیت ساختار هیدروکسی آپاتیت کاربردهای هیدروکسی آپاتیت روشهای تولید هیدروکسی آپاتیت هیدروکسی آپاتیت و بررسی راههای تولید آن دانلود پایان نامه هیدروکسی آپاتیت دانلود پایان نامه مواد دانلود پایان نامه رشته مواد…

  • دانلود پاورپوینت آشنایی با پروتکل FTP

    دانلود پاورپوینت آشنایی با پروتکل FTP پاورپوینت پروتکل انتقال فایل ftp پاورپوینت تعریف پروتکل ftp پاورپوینت وظیفه پروتکل ftp پاورپوینت پیاده سازی پروتکل ftp پاورپوینت آشنایی با پروتکل ftp رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با پروتکل FTP جهت…

  • رویکردها و نظریه های تصویر بدنی

    رویکردها و نظریه های تصویر بدنی نظریه های تصویر بدنی رویکردهای تصویر بدنی اختلال تصویر بدنی چیست اثربخشی تصویر بدنی نقش نارضایتی از تصویر بدنی اختلال تصویر بدنی در زنان تحقیق درباره تصویر بدنی رفتن به سايت اصلي هدف از…